Z Chat
Online Escape Room

Ervaar een echte online escape room avontuur met de zaak Pinã. Een spannend detective avontuur waarin teams in competitieverband proberen er achter te komen wie er achter een grote drugssmokkel zit.

De zaak Pinã

De zaak Pinã is een online escape room avontuur van DigiDetective. De zaak neemt jouw werknemers mee in de wereld van online recherchewerk .

Ondersteund door een chatbot die (wanneer nodig) tips geeft, gaan ze het avontuur aan. Jouw medewerkers zullen sociale media accounts afstruinen, wachtwoorden kraken en puzzels oplossen. Gemiddeld is een team 1,5 uur bezig om deze zaak op te lossen.

Z Chat Airmeet opstellingOnze digitale speeltafels

“Z Chat werk intuïtief en zorgt voor een laagdrempelige vrijdagmiddag borrelsfeer.”
Jonas Grütters
Speler: de zaak Pinã

Dé Z Chat Team Building ervaring

Aan de virtuele tafels van de Z Chat Airmeet, kunnen de detective teams uitpluizen hoe deze zaak in elkaar steekt. Deelnemers zien elkaar en kunnen gemakkelijk het scherm van hun computers delen. Ook kunnen ze proberen om ‘stiekem’ af te luisteren bij andere tafels.

Bij het openen van de room, zorgen wij dat teamnamen en/of nummers op de tafels staan. Naderhand kan er nog lang worden bijgepraat aan onze tafels. Een perfect moment om de sociale cohesie tussen uw werknemers verder te bestendigen. Voor het grootste plezier raden wij aan de teams niet groter te maken dan 4 deelnemers.

Belangrijkste features

Systeemeisen

De Online Escape Room wordt gespeeld op de computer. Webcam en microfoon zijn nodig om met elkaar te kunnen communiceren aan de tafels.  Je speelt in de browser, dus er zijn geen downloads.

Windows 10

macOS

Maak het speciaal

Maak het evenement nog leuker met een pakketje speciaalbieren en/of een snackbox.

Deze leveren we in samenwerking met de specialisten van My Dear Beer. Levering op de zaak of levering aan het huisadres.

Qua samenstelling van de bieren is er veel keuze en het is mogelijk om een persoonlijke wikkel te laten drukken. Uw Z Chat adviseur vertelt hier graag meer over.